ΣΑΣΜΥ: Εγκαίνια Νέων Εστιατορίων -Αίθουσας Ψυχαγωγίας ΣΜΥ

Την Δευτέρα 23 Μαΐου , τελέστηκαν στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών τα εγκαίνια  των νέων Εστιατορίων –Αίθουσας Ψυχαγωγίας της Σχολής.

Το έργο αποτελεί προσφορά της Κυπριακής Δημοκρατίας προς την Ελλάδα και πραγματοποιήθηκε παρουσία του  Υπουργού Άμυνας της Κύπρου κ. Χαράλαμπου Πετρίδη.

Οι νέες εγκαταστάσεις βελτιώνουν αισθητά τις συνθήκες διαβίωσης των σπουδαστών , πράγμα που αποτελεί πρωταρχικό  σκοπό ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στην δύσκολη εκπαίδευση που απαιτείται.

Ο Υπουργός Άμυνας ανέφερε  στον λόγω του, ότι ως Έλληνες δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να είμαστε συνεχώς σε εγρήγορση, να εκσυγχρονίζουμε και να διατηρούμε σε υψηλό επίπεδο την ετοιμότητα των ενόπλων δυνάμεων για να αντιμετωπίσουν κάθε εχθρική ενέργεια και να προασπίσουν την εδαφική μας ακεραιότητα  λειτουργώντας πάντα ως παράγοντας σταθερότητας και ασφάλειας στην ανατολική Μεσόγειο»

Στην τελετή παρευρέθηκαν ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης ο περιφερειάρχης Θεσαλλίας κ. Κωνσταντίνος Αγοραστὀς   ο Αντιπεριφεριάρχης  Ν. Τρικάλων κος Μιχαλάκης Χρήστος , ο ΓΕΠΣ  Αντιστράτηγος Κος Φλάρης Νικόλαος,  ο  Δκτης 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος κος  Άγγελος Χουδελούδης, ο επίτιμος ΑΓΕΣ  Κος Στεφανής Αλκιβιάδης, καθώς και άλλοι επίσημοι προσκεκλημένοι.

Τον Σύνδεσμο μας, κατόπιν πρόσκλησης της Σχολής, εκπροσώπησε ο Πρόεδρος Κος Ευάγγελος Στέφος

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αρέσει σε %d bloggers: