Διακριτή Μεταχείριση Προσωπικού (Αποστρατευτικός Βαθμός Στελεχών Προερχομένων από Σ.Μ.Υ)

Σας κοινοποιούμε την παρακάτω επιστολή που αφορά την διακριτή μεταχείριση των αποφοίτων (Τάξεων 1979 – 1981) της Παραγωγικής Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ).

Ειδικότερα οι παραπάνω απόφοιτοι της ΣΜΥ, τερμάτισαν ευδοκίμως την υπηρεσία τους στα 35 έτη και αποστρατεύθηκαν με καταληκτικό βαθμό Αντισυνταγματάρχη (Ανχη) κι ΟΧΙ Συνταγματάρχη (Σχη) όπως συνέβη με τους προηγούμενους ή ακόμη περισσότερο με τους αμέσως νεότερους απόφοιτους της ΣΜΥ, καθώς επίσης και τους αποφοίτους των αντίστοιχων παραγωγικών σχολών της ΣΜΥΝ και ΣΤΥΑ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

4 Απαντήσεις

  1. Ο/Η Θωμάς Σιδώρης λέει:

    θα μας ενημερώσει κάποιος υπεύθυνα γιατί αποσύρθηκε απο το νομοσχέδιο? το άρθρο 11 παράγραφος 2 Αποστρατευτικός Βαθμός Στελεχών Προερχομένων από Σ.Μ.Υ

    • Ο/Η sasmy λέει:

      Θωμά ήδη ο Σύνδεσμος ετοιμάζει έγγραφο στο οποίο ζητά ακριβώς απάντηση στο ερώτημά σου, μόλις έχουμε ενημέρωση θα το μάθεις έγκαιρα

      • Ο/Η Θωμας λέει:

        ευχαριστώ απλά να γνωρίζετε ότι το νομοσχέδιο είναι στη βουλή και ψηφίζεται την άλλη βδομάδα.

        • Ο/Η sasmy λέει:

          Κε συνάδελφε σας ενημερώνω ότι η πρόταση για την βαθμολογική εξέλιξη έχει μπει ξανά στο νομοσχέδιο, αλλά προτείνω να κρατάμε χαμηλό προφίλ διότι δεν γνωρίζουμε μέχρι το τέλος εάν θα ψηφιστεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *