Ευχαριστήρια Σελίδα

Αγαπητέ Συνάδελφε,

Σας γνωρίζουμε ότι εγκρίθηκε η αίτησή σας και εγγραφήκατε στη δύναμη του Συνδέσμου Αποφοίτων Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΑΣΜΥ), ως τακτικό μέλος του.

Πιστεύουμε στην καλόπιστη συνεργασία και κριτική σας, στην εκ βαθέων ψυχής προσφορά σας, σε όποιο επίπεδο εσείς επιλέξετε να συνδράμετε και σας διαβεβαιώνουμε ότι ο Σ.Α.Σ.Μ.Υ. θα αποτελέσει βήμα ελεύθερης έκφρασης, ανταλλαγής απόψεων και δημοκρατικής λήψης αποφάσεων, προς όφελος αφενός των μελών του και αφετέρου των λοιπών αποφοίτων της Σχολής, καθώς και εν γένει των στελεχών αποφοίτων ΑΣΣΥ, των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας.

Επιπλέον σας γνωρίζουμε ότι η επίσημη ιστοσελίδα του ΣΑΣΜΥ είναι www.sasmy.gr

Το επίσημο γκρουπ ενημέρωσης FACEBOOK ΜΕΛΩΝ και ΦΙΛΩΝ του ΣΑΣΜΥ έχει την ονομασία:

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩ-ΜΑΤΙΚΩΝ (Σ.Α.Σ.Μ.Υ)

και η διεύθυνση του είναι: https://www.facebook.com/groups/2424370127791576/.

Εάν δεν είστε μέλος σε αυ-τή την ΟΜΑΔΑ για να ενταχθείτε, πατήστε στο σύνδεσμο και ζητήστε να γίνετε ή αναζητήστε τη στο facebook. Προσκαλέστε εάν θέλετε και φίλους σας να ενταχθούν.

Επίσης υπάρχει και η ΚΛΕΙΣΤΗ ΟΜΑΔΑ FACEBOOK η οποία απαρτίζεται αμιγώς από τα εγγεγραμμένα μέλη του Συνδέσμου και η διεύθυνση της είναι η εξής:

https://www.facebook.com/groups/381560499122661/.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι η συμμετοχή όλων των συναδέλφων απο-φοίτων της ΣΜΥ στις δράσεις συλλογικής έκφρασης έχει νόημα γιατί έτσι μαθαίνουμε να ακούμε, αλλά κυρίως καταφέρνουμε να ακουγόμαστε. Σε αυτό το πλαίσιο σας καλούμε, με τη δική σας ενεργή συμμετοχή, να συμβάλλετε εποικοδομητικά στην επίτευξη των κοινών επιδιώξεων. Δεν περισσεύει κανείς μας

Με εκτίμηση

Λγος (ΕΜ) Στέφανος Κουκουράβας
Γενικός  Γραμματέας 
ΣΜΥ 92
Τηλέφωνο :6948644184

Αρέσει σε %d bloggers: