΄΄Παρόν΄΄ δήλωσε ο ΣΑΣΜΥ στις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στα Τρίκαλα

    Στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν για την εορτή της 25ης Μαρτίου συμμετείχε με αντιπροσωπεία του το ΔΣ του ΣΑΣΜΥ μετά από πρόσκληση που έλαβε.  

 Οι εκδηλώσεις για την εθνική μας επέτειο ξεκίνησαν με Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου όπου εκ μέρους του συνδέσμου παρέστησαν ο Πρόερδος κ. Ευάγγελος Στέφος και ο Β. Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα κ. Ευάγγελος Κείος , ο οποίος κατέθεσε και το στεφάνι εκ μέρους του ΣΑΣΜΥ στο μνημείο των Ηρώων στη ΣΜΥ.

   Η αντιπροσωπεία του συνδέσμου μας κατόπιν παρακολούθησε την παρέλαση που ακολούθησε στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων  και χειροκρότησε τη μαθητιώσα νεολαία, τους εκπροσώπους των συλλόγων που παρήλασαν γεμάτοι περηφάνια καθώς και τους σπουδαστές της ΣΜΥ που με τους άψογους σχηματισμούς τους φανερώνουν την άρτια εκπαίδευση τους αλλά και το υψηλό εθνικό φρόνημα που τους διακατέχει. 

 Τόσο ο πρόεδρος όσο και το ΔΣ του ΣΑΣΜΥ  θα ήθελαν να συγχαρούν όλους τους εμπλεκόμενους για την άψογη διαξαγωγή των εορταστικών εκδηλώσεων   και να ευχαριστήσουν τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Μιχαλάκη για την πρόσκληση και συμμετοχή του συνδέσμου μας στις εορταστικές εκδηλώσεις. 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αρέσει σε %d bloggers: