Τράπεζα Αίματος ΣΑΣΜΥ : Στο Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών Συλλόγων Καταχωρήθηκε ο ΣΑΣΜΥ

 

    Το ΔΣ του ΣΑΣΜΥ μετά από συντονισμένες ενέργειες ολοκλήρωσε την απόφαση που έλαβε η Γενική συνέλευση την 12 Φεβρουαρίου 2023 όπου το εξουσιοδοτούσε να πράξει ότι απαιτείται για την δημιουργία Τράπεζας Αίματος.
   O ΣΑΣΜΥ καταχωρήθηκε στο Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών Συλλόγων με την ονομασία: Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΑΣΜΥ) με κωδικό: 16501. Σύμφωνα με οδηγίες που έλαβε το ΔΣ από το Εθνικό Κέντρο αιμοδοσίας για να ολοκληρωθεί η διαδικασία έπρεπε γίνει διασύνδεση με κάποιο νοσοκομείο το οποίο βρίσκεται στην έδρα του συνδέσμου. Η Τράπεζα Αίματος διασυνδέθηκε με το Νοσοκομείο Τρικάλων.
    Με την ολοκλήρωση πλέον των διαδικασιών το ΔΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τα Μελή και τους φίλους του ΣΑΣΜΥ ότι τους δίνεται η δυνατότητα εφόσον το επιθυμούν να προσφέρουν αίμα υπέρ της τράπεζας αίματος του ΣΑΣΜΥ σε οποιαδήποτε νοσοκομείο της Ελλάδας ζητώντας απλά αυτό να καταχωρηθεί υπέρ του Συνδέσμου Αποφοίτων Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΑΣΜΥ) δίνοντας τον Κωδικό:16501
   Η απόφαση για την δημιουργία Τράπεζα που έλαβε η Γενική συνέλευση αποτελεί την ελάχιστη πράξη αλληλεγγύης. Το ΔΣ ζητά να στηριχθεί από όλους η προσπάθεια για την δημιουργία ενός ικανοποιητικού αποθέματος ώστε σε μία δύσκολη στιγμή να μπορέσουμε να προσφέρουμε και να στηρίξουμε άμεσα όποιον έχει πρόβλημα.
    Ο ΣΑΣΜΥ θα ενημερώσει τα Μέλη και τους Φίλους του για την ημερομηνία που το ΔΣ θα ορίσει μετά από απόφαση του ως ημέρα δράσης μαζικής Αιμοδοσίας πανελλαδικά. Παρόλα αυτά όποιος επιθυμεί μπορεί από σήμερα να προσφέρει Αίμα υπέρ της Τράπεζας Αίματος του ΣΑΣΜΥ δίνοντας τον Κωδικό : 165501 κατά την καταχώρηση στο κέντρο αιμοδοσίας που θα προσέλθει. 

 “ΔΩΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΩΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ”

Είσαι απόφοιτος ΣΜΥ γίνε Μέλος του ΣΑΣΜΥ όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα.

ΑΜΕΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αρέσει σε %d bloggers: