19 Νοεμβρίου Διοργάνωση Πανελλήνιας Εθελοντικής Αιμοδοσίας “Μελών και Φίλων του ΣΑΣΜΥ”.

19 Νοεμβρίου Διοργάνωση Πανελλήνιας Εθελοντικής Αιμοδοσίας “Μελών και Φίλων του ΣΑΣΜΥ”.

Ο ΣΑΣΜΥ στα πλαίσια υλοποίησης των αποφάσεων της Γενικής του συνέλευσης και μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών και την εγγραφή του συνδέσμου στο «Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών», αποφάσισε να διοργανώσει την 19 Νοεμβρίου 2023 Πανελλήνια Εθελοντική Αιμοδοσία.

Η προσφορά αίματος μπορεί να σώσει μια ζωή, ακόμη και την δική σου ζωή. Επιπρόσθετα αποτελεί μια πράξη αλληλεγγύης, μια προσφορά ζωής στο συνάνθρωπο.
Ο σύνδεσμος μας είναι διασυνδεμένος με το Νοσοκομείο Τρικάλων, όμως στης 19 Νοεμβρίου 2023 η δράση του ΣΑΣΜΥ θα διεξαχθεί πανελλαδικά.

Τα μέλη του συνδέσμου, όλοι οι απόφοιτοι ΣΜΥ καθώς και οι φίλοι του ΣΑΣΜΥ θα μπορούν να συμμετέχουν προσερχόμενοι στα κέντρα αιμοδοσίας των κρατικών νοσοκομείων της περιοχής όπου διαμένουν, προσφέροντας αίμα, το οποίο θα ζητάνε να καταχωρηθεί υπέρ του Μητρώου Εθελοντών Αιμοδοτών «Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών» με αριθμό:16501.
Ώρες Αιμοδοσίας: 09:00 – 14:00.

Οι φιάλες αίματος θα αποδεσμεύονται με απόφαση του ΔΣ, υπέρ των μελών του Συνδέσμου, αλλά και υπέρ όσων συμμετέχουν στην διαδικασία, μετά από αίτηση των ενδιαφερομένων.

Δώσε λίγο από το Αίμα σου, Σώσε μια Ζωή, Σώσε την δική σου Ζωή όταν το χρειαστείς.

19 Νοεμβρίου Διοργάνωση Πανελλήνιας Εθελοντικής Αιμοδοσίας “Μελών και Φίλων του ΣΑΣΜΥ”.Προσφορά, αλληλεγγύη στην πράξη. «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *