Έγγραφο – Επιστολή του Συντονιστικού Συμβουλίου Συλλόγων Αποφοίτων ΑΣΣΥ προς ΥΕΘΑ

Κύριε υπουργέ,

με αφορμή την απάντηση που δώσατε στις 18/5/22, στην ερώτηση 4659/13-04-2022 της βουλευτού κ. Κωνσταντίνας Γιαννακοπούλου σχετικά με το άρθρο 32 του ν.4609/19 και την αδιαμφισβήτητη ιεραρχική διασάλευση που προκάλεσε σε βάρος των κατά το ν.2439/96 κρινόμενων αξκων εξ ΑΣΣΥ, προς όφελος των μονιμοποιηθέντων εθελοντών του ν.δ.445/1974 και ν.705/1977, σας αποστέλλουμε και δημοσιεύουμε την παρούσα επιστολή προκειμένου να εκφράσουμε τη λύπη και την αγανάκτησή μας για τον τρόπο με τον οποίο απαντάτε σε μια ερώτηση για ένα θέμα που αφορά διακλαδικά 2200 στελέχη, με πολύχρονη προσφορά στις Ένοπλες Δυνάμεις και την Πατρίδα.

Ειδικότερα, στην κ. Κωνσταντίνα Γιαννακοπούλου δώσατε την ίδια ακριβώς απάντηση που είχατε δώσει στην 8211/22-07-2021 ερώτηση του βουλευτού κ. Δημ. Μαρκόπουλου με θέμα το άρθρο 32, για την οποία σας είχαμε αποστείλει και δημοσιεύσει τη με αριθ. πρωτ. 120/11-10-2021 επιστολή του Συντονιστικού μας, στην οποία σας είχαμε επισημάνει με λεπτομέρεια τις ανακρίβειες της απάντησης, αναγνωρίζοντας όμως ότι την απάντηση την έγραψαν οι επιτελείς σας και εσείς απλά την υπογράψατε. Όμως τώρα κύριε Υπουργέ, δώσατε πάλι ακριβώς την ίδια απάντηση στην κ. Γιαννακοπούλου, στην οποία εντοπίζονται ομοίως οι ίδιες ανακρίβειες. Αποτέλεσμα αυτού ήταν

για δεύτερη φορά, να δεχθούμε ομοβροντία έντονων παραπόνων από θιγόμενα στελέχη τα οποία με μεγάλο θυμό και αγανάκτηση, έκαναν λόγο για ασυνέπεια του ΥΠΕΘΑ όσον αφορά την ρύθμιση του συγκεκριμένου θέματος.

Επί της απάντησής σας στην ερώτηση της κ. Γιαννακοπούλου επισημαίνουμε ξανά τα εξής:

 

διαβάστε παρακάτω το έγγραφο

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *