Έρευνα που Αφορά τη Διαχείριση Μεταθέσεων του Προσωπικού των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων

Με αφορμή την ανακοίνωση των Τακτικών Μεταθέσεων Έτους 2019 παραθέτουμε την παρούσα πτυχιακή εργασία ή οποία έχει ως σκοπό να εξετάσει τη δυνατότητα να προσαρμοστούν οι διαδικασίες εκπατρισμού που εφαρμόζουν οι πολυεθνικές επιχειρήσεις κι οργανισμοί, σε εθνικό επίπεδο, να εφαρμοστούν αντίστοιχα και στις μεταθέσεις των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. 
 
Αυτό γίνεται εξαιτίας της ιδιαίτερης γεωγραφικής έκτασης της ελληνικής επικράτειας όπου περιλαμβάνει απομακρυσμένες περιοχές της ηπειρωτικής χώρας αλλά και εκτεταμένη νησιωτική χώρα. 
 
Τα παραπάνω συντελούν ώστε να παρατηρούνται έντονες δημογραφικές, πολιτισμικές, κοινωνικές και οικονομικές διαφορές μεταξύ διαφόρων περιοχών της Ελλάδας και άρα να δύναται να γίνει η προσομοίωση της διαδικασίας εκπατρισμού (expatriation process). 
 
Ο ΣΑΣΜΥ συγχαίρει τον Υπλγό (ΤΔ) Κουτσοκέρα Νικόλαο, απόφοιτο της Σχολής μας,  για την  παρούσα πτυχιακή εργασία ή οποία αν μη τι άλλο, φιλοδοξεί να συνεισφέρει στην κατανόηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το προσωπικό των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων κατά την διάρκεια της μετάθεσης τους και να προτείνει σημεία βελτίωσης της διαδικασίας των μεταθέσεων.
 

Δείτε παρακάτω την Έρευνα:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download

 
 
 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *