ΕΥΧΕΣ – ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΑΣΜΥ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ 2019 {ΑΝΧΗ (ΠΖ) ΣΑΚΕΤΑ ΙΩΑΝΝΗ}

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η ημέρα αποφοίτησης από τη Σχολή είναι μια μοναδική στιγμή, αποτυπωμένη βαθιά στη μνήμη όλων μας.  Γεμάτη εξαιρετικά συναισθήματα και νεανικά όνειρα, ανακαλείται απ’ όλους μας μετά από χρόνια, με την ίδια πάντα μαγεία.

Εκ μέρους των μελών του Συνδέσμου Αποφοίτων Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΑΣΜΥ) και διερμηνεύοντας, σε ευρύτερο πλαίσιο, τα συναισθήματα του συνόλου των αποφοίτων της Σχολής, επιτρέψτε μας να σας εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια, παράλληλα με τις πλέον εγκάρδιες ευχές για καλή σταδιοδρομία. Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους γονείς σας, καθώς επίσης στη Διοίκηση και στο προσωπικό της Σχολής, οι οποίοι ήταν αρωγοί και συμπαραστάτες στον δύσκολο αγώνα σας.

Σήμερα αφήνετε πίσω σας τη Σχολή Μονίμων Υπξκων και είστε πλέον έτοιμοι & έτοιμες για το νέο σας ξεκίνημα, για το επόμενο μεγάλο βήμα. Ξεκινήστε λοιπόν με αποφασιστικότητα και πίστη τη νέα σας διαδρομή. Να ξέρετε ότι κάθε σημερινό σας βήμα είναι η αυριανή σας ζωή. Αποδείξτε ότι είστε καλύτεροι από εμάς. Αυτό θα είναι η δική μας δικαίωση!

Το νέο ταξίδι που ξεκινά, ευελπιστούμε να είναι δημιουργικό και παραγωγικό σε κάθε επίπεδο. Κάθε στόχος σας, να ευοδωθεί και να γίνει σύντομα πραγματικότητα.

Ο ΣΑΣΜΥ, θα σας συνοδεύει σε αυτό σας το ταξίδι, ενώ δεσμεύεται ότι  θα βρίσκεται πάντα κοντά στους σπουδαστές και στη Διοίκηση της Σχολής, η οποία καταβάλλει ομολογουμένως μεγάλη προσπάθεια για την εύρυθμη λειτουργία και την αναβάθμισή της.

Σας ευχόμαστε Καλή Τύχη και Καλή Σταδιοδρομία!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αρέσει σε %d bloggers: