ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΑΣΜΥ (Συνδέσμου Αποφοίτων Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών).

Την Παρασκευή 22.03.2024 στα Τρίκαλα ο Σύνδεσμος Αποφοίτων της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΑΣΜΥ) προέβη σε ανασύσταση των μελών του Δ.Σ.

Η ανασύσταση των μελών του διοικητικού συμβουλίου κρίθηκε αναγκαία και επιβεβλημένη μετά την αποστολή παραίτησης που έλαβε ο σύνδεσμος από τον Βοηθό Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα κ. Ευάγγελο Κείο την 21 Μαρτίου 2023 λόγω ανάληψης κομματικής θέσης ως συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων.

Η εκλογή του Βοηθού Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα κ. Ευάγγελου Κείου σε κομματική θέση αποτελούσε κώλυμα για την συνέχιση της συμμετοχής του στο ΔΣ του ΣΑΣΜΥ σύμφωνα με όσα ορίζει το καταστατικό στο άρθρο 13 παρ. 2.

Κατόπιν των παραπάνω στις 22.03.2024 και ώρα 20:00, σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού και τον κανονισμό του ΣΑΣΜΥ και μετά από σχετική πρόσκληση του προέδρου του ΣΑΣΜΥ κ. Στέφου Ευάγγελου, έγινε σύγκλιση του ΔΣ το οποίο συγκροτήθηκε εκ νέου σε σώμα όπως συνημμένο Δελτίο Τύπου. 

Ο Ευάγγελος Κείος στην παραίτηση του ανέφερε τα εξής:

Σας υποβάλλω σήμερα, 21 Μαρτίου 2024, την παραίτησή μου από την θέση του βοηθού Αναπληρωτή Γραμματέα, λόγω της ανάληψης κομματικής θέσης. Αποτέλεσε τιμή για μένα η συμμετοχή μου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Αποφοίτων ΣΜΥ. Θα συνεχίσω να στηρίζω την προσπάθειά σας για την προάσπιση των δικαιωμάτων των μελών, καθώς και όλων των αποφοίτων ΣΜΥ από την θέση του απλού μέλους του Συνδέσμου.

Εύχομαι να συνεχίσετε το δύσκολο και ουσιαστικό έργο σας.

Με τιμή,

Κείος Ευάγγελος
Λοχαγός (ΕΑ)

Το ΔΣ του ΣΑΣΜΥ ευχαριστεί τον Ευάγγελο Κείο για όσα πρόσφερε στον σύνδεσμο μέσα από την θέση του Βοηθού Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.  

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *