ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΣΜΥ; ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑ. ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ.

Αγαπητέ Συνάδερφε , Απόφοιτε ΣΜΥ, 

Έχεις Μήνυμα Άνοιξε την παρακάτω επιστολή.  

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

Αγαπητέ Συνάδερφε , Απόφοιτε ΣΜΥ,

Σου παραδίδουμε αυτή την επιστολή ώστε να σε ενημερώσουμε για τους σκοπούς και την δράση του συνδέσμου μας.

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ (Σ.Α.Σ.Μ.Υ) είναι ένα νόμιμα αναγνωρισμένο σωματείο με την υπ’ αριθ. 07/27-3-2018 διάταξη εκούσιας δικαιοδοσίας του Ειρηνοδικείου Τρικάλων, καταχωρημένο στα βιβλία σωματείων του αυτού δικαστηρίου με αριθμό μητρώου 1602/2018.

Μερικοί από τους βασικούς σκοπούς του συνδέσμου μας είναι η ενίσχυση της συναδελφικότητας, της αλληλεγγύης καθώς και η συλλογική προσφορά των μελών μας στο Στρατό ,την Πατρίδα και τους Εθνικούς σκοπούς.

Προς άρση κάθε παρερμηνείας οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι ΔΕΝ είμαστε συνδικαλιστικό σωματείο, αλλά αποτελούμε μια νόμιμα αναγνωρισμένη κοινότητα που ενεργεί στην κατεύθυνση της συλλογικής έκφρασης προς όφελος των μελών μας, αποφοίτων της ΣΜΥ.

Εκφράζουμε τις θέσεις μας αυστηρά στο πλαίσιο των νόμων και κανόνων που έχει θεσπίσει η Πολιτεία, επιδιώκουμε το δημοκρατικό διάλογο, την ανταλλαγή επιχειρημάτων, την ενθάρρυνση και προβολή της γόνιμης σκέψης, την ανάδειξη της διαλεκτικής σύνθεσης απόψεων ως τρόπου επίλυσης των προβλημάτων και επιμένουμε στην ιχνηλασία ιδεών, απόψεων και προτάσεων, οι οποίες δύναται να προάγουν το κοινωνικό επίπεδο, να βελτιώσουν τις συνθήκες διαβίωσης και της εργασίας των μελών μας αποφοίτων της ΣΜΥ.

Πρόθεσή μας είναι να διασφαλίσουμε και να αναδείξουμε της ιστορικές παρακαταθήκες της Σχολής και να συμβάλλουμε θετικά στο χτίσιμο ενός καλύτερου αύριο για όλους ανεξαιρέτως τους αποφοίτους της ΣΜΥ.

Απόφοιτε ΣΜΥ,  ΣΑΣΜΥ = ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΜΥ

Στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.sasmy.gr/  θα βρεις ότι απαιτείται για την εγγραφή σου στην μεγάλη οικογένεια του ΣΑΣΜΥ (ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ) και ταυτόχρονα να ενημερωθείς για τις δράσεις του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ.

Μαζί, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!

Ως Μέλος του ΣΑΣΜΥ μπορείς να πλαισιώσεις Ομάδες εργασίας εκφράζοντας απόψεις σου και τις θέσεις σου.

Διότι ο ΣΑΣΜΥ μέσα από ένα πλαίσιο  κανόνων που έχει θεσπίσει:

  • Προωθεί το δημοκρατικό διάλογοκαι την ανταλλαγή επιχειρημάτων.
  • Ενθαρρύνει την συνεργασίακαι την ομαδική εργασία.
  • Προωθεί τον αλληλοσεβασμόκαι την αποδοχή της διαφορετικότητας.

ΚΑΝΕ ΑΜΕΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΣΑΣΜΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *