Τροποποίηση Σύνθεσης ΔΣ ΜΤΣ , Δίκαιη κατανομή μερισμάτων, Αναγνώριση γάμου.

 
     Ως ΣΑΣΜΥ (Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών) μετά όχληση των μελών μας , τα οποία νιώθουν ότι αδικούνται με αποφάσεις που έχουν ληφθεί και υλοποιούνται αφού έχουν αποτυπωθεί σε νομικά κείμενα με την ψήφιση του Ν. 5018/2023 ΦΕΚ Α’ 25/09-02-2023 και την έκδοση ΚΥΑ, επεξεργάστηκε και κατέθεσε προτάσεις για την τροποποίηση του υφιστάμενου νομικού πλαισίου οι οποίες προσπάθησε να διασφαλίσουν την αρχή της αναλογικότητας και του δικαίου.
Ο σύνδεσμος προέτρεψε τον κύριο υπουργό αφού επεξεργαστεί τις προτάσεις του ΣΑΣΜΥ να τις αποδεχτεί και να προβεί στην αντικατάσταση των νομικών κειμένων.
     Ως ΣΑΣΜΥ τόσο στα πλαίσια της διαβούλευσης του Ν.5018/2023 ΦΕΚ Α’ 25/09-02-2023 όσο και προγενέστερα με την αποστολή εγγράφου είχε εκδηλώσει τις ενστάσεις του και είχε προτείνει την επανεξέταση του θέματος για δικαιότερη κατανομή των μεριδίων που διανέμει το ΜΤΣ, καθώς και τροποποίηση του νομικού πλαισίου που θα περιλαμβάνει και την συμμετοχή στο Διοικητικό συμβούλιο ΜΤΣ, αποφοίτων από την Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών ΣΜΥ. Επίσης στο υπόμνημα του είχε ζητήσει την τροποποίηση του άρθρου που αφορά την αναγνώριση γάμου.

Στο συνημμένο έγγραφο αναλύονται οι θέσεις του ΣΑΣΜΥ και οι προτεινόμενες τροποποιήσεις.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *